Trykk på bildet for mer informasjon  om Zenon 8.0
copa18.jpg

 

                                                  Produkter

Zenon er en plattform uavhengig produktserie innen industriautomatisering som muliggjør raske, sikre og funksjonelle løsninger for industri og infrastruktur. HMI / SCADA-programvaren tilbyr en integrert løsning fra feltbuss til ERP. Håndtere maskinene dine raskt og sikkert med Zenon som HMI - selv med Multi-Touch-teknologi. Zenon som prosessovervåking sikrer klar visualisering, overvåking og kontroll selv i svært komplekse nettverk. Som et integrert PLC-system sikrer Zenon kommunikasjon mot et bredt spekter av maskinvare i markedet. Zenon analysator adresserer dine behov for avanserte sanntidsrapporter gjennom datainnhenting fra en rekke systemer, både innenfor automatisering og IT. Zenon kan også integreres i ditt Energy Management System, da det oppfyller standarden ISO 50001: 2011 og letter ISO 50001-sertifisering. Zenon-produktfamilien kan enkelt integreres i din eksisterende struktur som en plattform uavhengig SCADA-løsning. Veivisere som WinCC Converter muliggjør overføring fra andre systemer.

                                             Bransjeløsninger

HMI / SCADA-systemet Zenon er i drift i et bredt spekter av applikasjoner der brukerne stoler på Zenon for ergonomisk og dynamisk prosessoptimalisering. COPA-DATA tilbyr skreddersydde løsninger for ulike bransjer. I energi og infrastruktur sikrer Zenon prosesser for produksjon og distribusjon av kraft. Her finner du sikker løsning og enkel konfigurasjon gjennom veivisere. Legemiddelindustrien kan dra nytte av våre løsninger som støtter FDA 21 CFR del 11 med bare noen få museklikk. Reduksjon av valideringsarbeid med programvareendringer gir større fleksibilitet i produksjonen. I næringsmiddelindustrien er ulike KPIer i sanntid ofte viktige. OEE / TAK-funksjonene skaper støtte for handling, innføring av PLMS skaper raskere funksjonsfeil, og Multi-Touch gir tryggere styring. I bilindustrien bruker zenon statskontroll, kommunikasjon med ERP- eller PPS-systemer og kvalitetsovervåking.                 

 • Over 300 drivere for forskjellige typer PLC og RTU

 • Gjennomgående Objektorientert programmering

 • Klient / Server

 • Vector-basert grafikk

 • Avansert historie, trend og rapportering

 • Webklienter uten ActiveX og programmer for iPhone og Windows Phone

 • Resepthåndtering

 • Batchadministrasjon i henhold til ISA 88

 • Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008/2012, Windows Embedded

 • Ekte 64-biters applikation

 • Fullt støtte for redundans

 • Fullt støtte for Multi-Touch

 • Integrert SCADA-logik/PLC baserad på 61131-3 felles DB gjør integrering av PLS og HMI enklere. dette igjen gir  besparelse av programmering   timer.

3D intergrasjon i Zenon
RTU 32 Intregert i Zenon Logic
Zenon Logic
 

Zenon  kan skilte med et integrert, IEC 61131-3-basert PLC system for maksimal prosesskontroll og logisk databehandling. Zenon Logic forenkler både prosessteknikk og logisk datastyring til

Pls systemer.

Med felles database forenkles programmeringen i både Hmi og Pls program. RTU 32 er en av Kontrollere som er tilpasset dette systemet

X2 Control

X2 Control med integrert Pls

Iec normert software åpen Kode CodeSys 3.5 

M340 Fra Schneider
 

Modicon Programmable Automation Controllers (PAC-er) er langt mer enn en PLS, og er bygd for å dekke behovene til prosessindustrien og et bredt spekter av krevende automatiseringsapplikasjoner. Modicon M340 kan brukes enkeltvis, men passer også perfekt sammen med Modicon Premium og Modicon Quantum for å øke ytelsen, kvaliteten og lønnsomheten til dine industriprosesser, fasiliteter eller maskiner.

"Alt-i-ett-CPU"

Sonevann måling eller overløp måling
 

Med datalogger i fra Krohne måles flow i loggeren, den sender så data videre en til 2 ganger i døgnet til en pc eller terminal som mottar data og lagrer dette lokalt. SMS varsling ved rør brudd ut i fra erfaring tall innhentet over tid på den aktuelle strekkingen.

Kan også brukes til sms varsling på trykk digitalt og analogt.

batteri levetid ca 4 år.

Eneste i sitt slag med bluetooth overføring i fra pc under programmering, ingen kabel tilkobling.

Online diagnose via blutooth samt signal styrke på beste tele operatør